ЕПИСКОП ХРИЗОСТОМ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ У БРОДУ

vbr 3

26.03.2017 год.

ЕПИСКОП ХРИЗОСТОМ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ У БРОДУ

 Преосвећени Владика  Хризостом, Епископ зворничко-тузлански Господин Г. Хризостом је 25 марта, у  просторијама Амфитетра Средњошколског центра у Броду,  одржао пригодно предавање на тему: „О хришћанској вјери“. У свом обраћању Преосвећени Владика је поучио вјерни народ о суштини хришћанске вјере тумачећи свештени Символ вјере, али је исто тако у свом излагању изложио учење о Цркви као Богочовјечанској заједници.
Преосвећени Владика је прије предавања уприличио посјету просторијама Борачке организације у Броду и том приликом му је уручен примјерак Монографије пострадалих војника и цивила општине Брод, за чије је штампање Преосвећени Владика дао свој благослов.
Ово предавање је иначе организовано у оквиру „Васкршњег  циклуса предавања“,  а у организацији Светосавске омладинске заједнице из Брода у сарадњи са Мисијским фондом епархије зворничко- тузланске. Вјерни народ парохија бродских уживао је  напајући се богоугодним ријечима нашег предавача. У току Васкршњег поста предвиђена су још нека од пригодних предавања будући да је то насушна потреба у мисији наше Свете Цркве.

vbr 1

vbr 2

vbr 3

vbr 7

vbr 4

vbr 5

vbr 6

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Write a comment